Nederlandse studie naar cognitie

Testlocatie

U wordt verwacht op onze testlocatie in Amsterdam. Het adres is

Testlocatie ‘Learnit’
Antonio Vivaldistraat 52A,
1083HP Amsterdam

Klik hier voor de routebeschrijving (opent in nieuw venster)

Deelnemers die gebruik maken van een routeplanner dienen er rekening mee te houden dat de ‘Antonio Vivaldistraat’ een nieuwe straatnaam is, die wellicht niet gevonden kan worden. De ‘Antonio Vivaldistraat 52a’ heette voorheen ‘Drentestraat 11’. De postcode was 1083 HK.

Let op! Vanaf maandag 24 augustus 2009 kunt u alleen nog met een OV-chipkaart in de metro.

De testlocatie ligt op ca. 200 m van het NS station RAI. Station RAI is bereikbaar vanaf het Centraal Station met metrolijn 51 richting ‘Westwijk en tramlijn 4 (deze stopt voor station RAI). Vanaf Amsterdam Sloterdijk met metro 50 richting ‘Gein’ halte RAI. Als u met uw rug naar het station Rai staat loopt u naar rechts richting de grote KPN zendmast en de Boelelaan. Neem het eerste kleine weggetje/fietspad naar rechts. U loopt parrallel aan de ringweg langs de grote zendmast en het KPN gebouw. Loop dit kleine weggetje helemaal uit. U passeert een aantal gebouwen. Het lage witte pand op de hoek aan uw linkerhand is de Antonio Vivaldistraat. Bij binnenkomst (na de eerste schuifdeur) kunt u op het belbord rechts van u aanbellen. ‘Learnit’ is gevestigd op de eerste etage. Als u op de eerste etage de lift uitkomt, gaat u naar rechts en loopt u naar het einde van de gang. Hier vindt u de receptie van ‘Learnit’ waar de NESCOG testafname zal plaatsvinden.

Parkeren
U kunt alleen betaald parkeren. Er zijn veel openbare parkeerplekken in de omgeving. U kunt het beste een dagkaart kopen (€8,40 per dag). Dit kunt u bij de parkeermeter regelen door met de gele knop net zolang te drukken totdat u optie B heeft gekozen. Betalen kan alleen met gepaste munten of met chip.